Trenergy

 

Trenergy is een fietsmerk van Nederlandse bodem dat in 2011 haar eerste collectie elektrische fietsen heeft uitgebracht. Het merk richt zich exclusief op elektrische fietsen met een zeer complete uitrusting en hoogwaardig rij-comfort. De ontwerpen van deze fietsen zijn gebaseerd op ergonomische principes waar veel onderzoek naar gedaan word. Zo heb je altijd een prettige zithouding en heeft je fiets de best mogelijke comfortabele rijeigenschappen. In de collectie van Trenergy is er genoeg keuze aan modellen, van lage instap tot vouwfiets en van een classic look tot sportief.

Alle Trenergy fietsen zijn uitgerust met een Bafang voorwiel- of middenmoter. De elektrische fietsen van Trenergy beginnen vanaf € 1.199,=
Het magazijn en de technische dienst zijn gevestigd in Wijchen, waardoor wij bij eventuele problemen korte lijntjes hebben en snel kunnen schakelen om een oplossing te bieden.
Trenergy heeft verschillende capaciteit accu’s, 10 – 13 – 16 – 19 AH. Alle fietsen zijn voorzien van een gesloten kettingkast en een 7 of 8 versnellingsnaaf.

 

Voor meer informatie of een proefrit kun je in onze winkel terecht. Of neem eerst een kijkje op de website van Trenergy.