Bij De Fiets Tweewielers staat service hoog in het vaandel. Wij bieden een totaalpakket op fietsgebied, zodat je op één adres terecht kunt voor al je fietsplezier.

Op deze pagina vind je de verschillende extra diensten die binnen ons bedrijf mogelijk zijn.


Reparatie en onderhoud

Onze werkplaats hanteert complete prijzen zodat je precies weet waar je aan toe bent. Vooraf spreken we samen een prijsopgaaf door en deze prijs blijft het dan ook. In sommige gevallen kan de afspraak zijn dat wij de fiets eerst voor je nakijken om vervolgens telefonisch door te geven wat de kosten zijn. Pas na jouw akkoord maken we de fiets volgens afspraak.

In iedere prijsklasse en kwaliteit zijn er onderdelen voor je fiets te verkrijgen, samen overleggen we welke onderdelen we gebruiken voor de reparatie van je fiets. We werken met bekende merkonderdelen zoals, CST (banden), Shimano (kettingen en tandwielen), Sunrace (kettingen en tandwielen), Elvedes (kabels en remblokken), Schwalbe (banden), AXA (verlichting) en Ikzi (verlichting).

De meest voorkomende onderdelen hebben wij op voorraad in ons magazijn, mocht dit onverhoopt niet zo zijn, dan hebben wij diverse grote leveranciers waar wij snel terecht kunnen. Wij kijken altijd eerst of er gerepareerd kan worden, daarna gaan we pas vervangen.

De elektrische fiets is momenteel erg in opkomst, ook voor (bijna) elke soort elektrische fiets kunnen wij de onderdelen leveren. Dat geldt ook voor bakfietsen en dus ben je met deze twee populaire items ook bij ons aan het juiste adres. Van bijzondere projecten zijn wij niet vies en dit zien wij dan ook als een uitdaging. Dát is wat het vak fietsenmaker juist interessant en afwisselend maakt!

U kunt ook bij ons terecht voor de servicebeurt van uw fiets. Wij hanteren onderstaande prijzen:

-Servicebeurt stadsfiets: €34,95

-Servicebeurt elektrische fiets: €39,95

-Servicebeurt bakfiets: €54,95

Wij streven ernaar om reparaties op korte termijn uit te voeren. Daarom adviseren wij ook om van te voren een afspraak te maken. Mocht je je fiets niet kunnen missen, dan hebben wij altijd een gratis (gewone of elektrische) leenfiets ter beschikking.

Let op: u dient uw reparatiefiets binnen 7 werkdagen na de factuurdatum op te halen, anders brengen wij €2,- stallingskosten per dag in rekening.


Ride on®

Ook altijd zo snel last van een lekke band? Slijten je banden hard?

Dan hebben wij nu de perfecte oplossing, Ride on®!

Als één van de weinige fietsenmakers in de buurt bieden wij deze oplossing om de levensduur van je banden te verlengen. Ride on® vormt een beschermende coating aan de binnenkant van je (binnen)band, deze coating is ontwikkeld om lekke banden te voorkomen, maar ook voor een betere uitbalancering van de band/velg combinatie, waardoor de levensduur van je band aanzienlijk wordt verlengd.

Je kunt dit door ons laten doen tijdens een onderhoudsbeurt, maar er is ook een meeneem verpakking om het eenvoudig zelf thuis te doen.


Fietsverzekering

Als je bij ons een fiets aanschaft is het mogelijk om je fiets te laten verzekeren bij de ANWB. Wij fungeren als tussenpersoon, afhankelijk van hoe je verzekerd bent doen wij de meldingen en het overleg met de verzekering. Daarnaast zorgen wij ook altijd voor vervangend vervoer. In de winkel leggen wij je hier graag meer over uit, of klik hier om rechtstreeks een fietsverzekering af te sluiten of hier om een doorlopende fietsverzekering af te sluiten.


Cadeaubonnen

Wil je iemand verrassen? Zoek je een verjaardagscadeau? Of zomaar? Bij De Fiets Tweewielers kun je nu ook cadeaubonnen halen.

Er zijn diverse mogelijkheden om een bon naar wens samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een servicebeurt of gewoon een waarde naar keuze. In de winkel helpen wij je graag verder.