Nieuwe website

 

Welkom bij de eerste blog van De Fiets Tweewielers. Én welkom op de vernieuwde website van ons bedrijf! Met man en macht hebben wij de afgelopen weken achter de schermen hard gewerkt om onze website in een nieuw jasje te steken om zo aan jullie te laten zien waar wij voor staan en wat wij zoal aanbieden binnen ons bedrijf. Voor veel mensen was het al bekend dat wij het adres zijn voor reparatie en verkoop van fietsen, maar wist je bijvoorbeeld ook dat je bij ons een fiets kunt huren of een verzekering kunt afsluiten na aankoop van je nieuwe fiets? Dat en nog veel meer is nu allemaal terug te vinden op onze website. Natuurlijk kon een professionele fotoshoot niet uitblijven, dus mochten wij een dag fungeren als model en bij NiekArt voor de lens verschijnen. Dit was best wel spannend om te doen (laat ons maar repareren) maar het resultaat mag er zijn en daar zijn we best trots op!

Een in elkaar gereden fiets weer helemaal oplappen tot een bijna nieuwe fiets is voor ons appeltje eitje, maar een website (ver)bouwen is andere koek. Daarom zijn wij ook heel blij dat Buro REK ons hierbij wilde ondersteunen, waarvoor onze grote dank! Zo hebben we met elkaar een mooie, vernieuwde website kunnen realiseren waar we heel trots op zijn. Hiermee kunnen we nog meer uitdragen waar wij voor staan, namelijk “Simpel, maar doeltreffend” en service verlenen aan alles wat met fietsen te maken heeft.
Natuurlijk willen wij ook onze lieve klanten bedanken die speciaal voor ons een recensie wilde schrijven die wij, mét foto, mogen plaatsen op onze site. Het was erg leuk om te merken dat jullie hier zo enthousiast op reageerden toen wij deze vraag stelden. Het maakt onze site helemaal af!

Wij wensen jullie veel plezier met het bezoeken van onze website en wij zouden het leuk vinden als je een berichtje achterlaat onder deze blog, op Facebook of Instagram waarin je laat weten wat je van de nieuwe site vindt.

De eerste blog

Zoals de titel doet verklappen, is dit dus de eerste blog van De Fiets Tweewielers. Vanaf nu gaan wij je elke maand meenemen door een kijkje te geven in het leven van een fietsenmaker en alles wat daarbij komt kijken. Variërend van een kijkje achter de schermen tot een nuttige tip of leuk weetje. Voor ieder wat wils, of je nu een fervend fietsliefhebber bent, ervan afhankelijk bent om naar werk of school te komen of een mooiweerfietser bent. We zorgen ervoor dat de blogs je aanspreken. Iedere maand zal er weer een verrassende blog voor je klaarstaan om lekker te lezen als je even een momentje voor jezelf hebt.

Nieuwsbrief

Over inspiratie en een momentje voor jezelf gesproken, wist je al dat wij vier keer per jaar een nieuwsbrief gaan uitbrengen? In Fietspiratie houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, bijzondere evenementen, leuke acties en geven we je natuurlijk een dosis inspiratie op het gebied van fietsuitjes en -weetjes. Dus, schrijf je snel in voor de nieuwsbrief als je dit nog niet gedaan hebt. Dit kun je doen via onze website, je ontvangt dan de nieuwsbrief vanzelf in je mailbox!

Feestje

Dat wij onze eerste blog en de vernieuwde website mogen lanceren is al een feest op zich, maar dat dit uitgerekend vandaag plaatsvindt, maakt het voor ons extra speciaal.
Vandaag, precies 3 jaar geleden, openden wij de deuren van onze winkel! Deze deuren werden geopend achterin het pand aan de Graafsebaan 95a-b-c, waar we een werkplaats van 85m2 en een showroom van 100m2 hadden. Inmiddels zijn we uitgegroeid en verhuisd naar de voorkant van het pand. Nu hebben we een showroom van zo’n 300m2 met daarnaast nog een zeer ruime werkplaats. Naast deze verhuizing hebben we een aantal mooie merken welkom mogen heten, waardoor we jou als klant nog beter kunnen bedienen. Op alle gebieden is ons familiebedrijf dus enorm gegroeid, iets wat we 3 jaar geleden echt niet verwacht hadden. Daar zijn we dan ook ontzettend trots op. Dat het nu allemaal zo mooi samenvalt op deze speciale dag maakt van ons een gelukkig mens!

Tot de volgende…

Team De Fiets Tweewielers